Pau Vila: ELS CUBS


Benvolguts i benvolgudes Joves Guia,
aquí teniu un espai per fer comentaris sobre la dinàmica que vàreu fer sobre la construcció dels cubs de cartolina.

Aquí pots expressar:

- Com t'has sentit?
- Quines creus que han estat les causes de què el teu  equip hagi gunayat o perdut?
- Les observadores hauran de penjar totes les coses que hagin escrit...
- Si aquest joc fos una metàfora de les relacions internacionals: Quin significat tindrien cada un del materials amb els que hem jugat?


SIUSPLAU, QUAN FACIS ALGUN COMENTARI INDICA EL TEU NOM I EL GRUP AL QUAL PERTANYIES

GRÀCIES PER LA TEVA COL·LABORACIÓ

Pàgina d'inici

12 comentaris:

 1. A mi m'ha agrada't fer-ho però si que es veritat que com que el nostre grup era el que casi tenia menys coses però és veritat que he après per poca cosa que tinguis si t'espaviles pots tenir-ho.

  ResponElimina
  Respostes
  1. em va agradar molt la dinàmica que vam fer de la galleda, per que amb aquesta dinàmica vam aprendre a compartir les coses que tenim quan altres persones les necessiten, també mentre feiem la manualitat no sentiem felises, alegres i ens divertíem molt tot i que al primer no sabiem com assertivitat la galleda però al final vam saber com era ..... però no disvertimos molt...grup: de la clara nº(3)

   Elimina
 2. Penseu en la diferència que hi havia en el punt de partida: Uns tenien molt material i altres només cartolina i celo.
  Què vol dir això?
  I, si fosin paísos, quins paísos serien?
  ¿Què representarien la cartolina, el celo, les tisores, els regles...?
  Endavant Joves Guia!

  ResponElimina
 3. em va agradar molt el joc que hisimos perquè aquesta dinàmica no ensenyo moltes coses ens, ensenyo a conpratir, comunicar-nos, a ajudar els amics i moltes coses més. m'ho passo molt bé amb aquest grup de persones att: Jahay

  ResponElimina
 4. La força de l'equip, cada persona té el seu únic en la capacitat.

  Distribució
  Combinació
  Sobre tot l'èxit

  ResponElimina
 5. Hola, sóc el Jahay. Nosaltres vam quedar els segons, està molt bé. Jo vaig repartir coses a l'equip de la Linying i el Lucas, que no tenien gaire. Vaig ajudar-los i al final van guanyar.

  ResponElimina
 6. El nostre grup no ha guanyat,i erem dels que teniem més coses, al principi no treballàvem gaire junts però poc a poc vem anar juntant-nos.Ens hem sentit bé i còmodes.DMYTRO, GEMMA , LAY I GÉNESIS

  ResponElimina
 7. Em va agradar molt la dinàmica del grup 3. Ens vam ajudar mutuament i crec que vam fer un gran treball Vam quedar segons i crec que ho vam fer bastant bé. Mha encantat aquest joc per què hem après a ajudar-nos mutuament i crec que es una bona causa

  ResponElimina
 8. Sóc Lin. El meu grup tenim unes cartolines, una cola i un . Se que soc competitiu pero nomes que m'agrada aixi.
  M'agrada aquest activitat, penso que fem aquest activitat es per saber com es l'esperit d'equip.

  ResponElimina
 9. Clara Alegre: Jo en aquesta activitat m'ho he passat molt bé, he posat amb practica el fet de treballar amb equip, i de tots ser un. Tot i algunes dificultats, penso que que vam quedar bastant bé.

  ResponElimina
 10. Hola,sóc el Lucas i som del grup 4.i ens va agradar molt la activitat feta

  ResponElimina
 11. Rupa Sempere: Jo era una observadora, observava el grup 2, el que tenia més material.
  Ells, el principi no volien compartir. El principi van començar a fer un cub cada dos persones, però el final van concentrar tota l'energia en un. Va ser una persona, la Gemma, que va començar a fer tot i la que tenia idees, ho va fer amb l'ajuda del Dima i que despés es van afegir la Génesis i Lay. Van quedar segons.

  ResponElimina

Gràcies per la teva col·laboració!